keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Night at Old Town, Christmas lights on!

Tälläkertaa postaus on enemmän kuva painotteinen! Pari viikkoa sitten käytiin Old Town:issa taas perheen kanssa illalla ja siellä nyt alko jotku "virallinen jouluaika" tms. Joten kaikki jouluvalot laitettiin päälle, valojen sytytykseen oli oikeen count down ja kaikki laitettiin päälle kerralla! Ite oon niin Joulun ja joulukoristeiden ystävä että olin kyllä tosi innoissani, ihan kun en nyt olis jouluvaloja ennen nähny, mutta tapahtuma oli kumminkin vakuuttava, kun kaikki laitettiin päälle samaan aikaan. Old Town oli mielettömän nätti jouluvaloissaan. Näitä valoja nyt pidetään sitten iltasin päällä koko pimeän kauden ajan.


















Yks päivä tässä kans koulun edessä odotti limusiini, kun oppilaat käveli ulos rakennuksesta, kaikki ihmetteli et kenen se on ja lopulta selvis että yhdellä junior high tytöllä oli sitte vähän "köyhät kyykkyyn"- synttärit. Vaikken ite päässy kyytiin, oli koulun edessä nököttävä limusiini aika hauska näky! Nää on näitä "Only in America"-juttuja, haha.


1 kommentti:

  1. Hei sori et utelen, mut minkä järjestön kautta lähit vaihtoon? :-) Haluisin itte lähteä kans, ja yritänki kerää tietoa et mikä olis luotettavin järjestö... Kiitos jo etukäteen vastauksesta!

    VastaaPoista